Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Anna Hjalmarsson ny vd på Zenith

Publicerad: 13 maj 2013, 10:26

Anna Hjalmarsson

Foto: Resumé

Anna Hjalmarsson har rekryterats som ny sverige-vd för Zenith. Hon kommer att leda Zeniths tillväxtplaner och byråns strategiska utveckling, som bland annat innefattar Zeniths position baserat på "the live ROI agency".


Ämnen i artikeln:

ZenithOptimediaZenith

Anna Hjalmarsson börjar sin nya roll den 17 juni, och ersätter då Laszlo Palincsar, som lämnar byrån efter att ha slutfört sitt kontrakt på tre år.

Idag arbetar Zenith med kunduppdrag som Electrolux, Peak Performance, Reckitt Benckiser, Trivago och Skånemejerier.

Anna Hjalmarsson kommer att rapportera till Stine Halberg, Nordisk VD för ZenithOptimedia, hon är också en del av Zeniths Nordiska ledningsgrupp.

Anna Hjalmarsson har tidigare arbetat på flera reklam-­ och medie-byråer och har långt erfarenhet av att bearbeta nya kunder samt strategisk planning. Hon har också internationell erfarenhet från Mediacom International i London, samt flera olika seniora roller på OMD och Maxus i Sverige.

– Från min tid när jag arbetade i London, så lärde jag mig att Zenith är en av de största aktörerna i mediebyråbranschen, säger Anna Hjalmarsson. I Sverige har Zenith ett mycket bra tillfälle att bygga ett spännande erbjudande för kunder och att verkligen växa sin affär.

Stine Halberg, Managing Director, Zenith Nordic säger:

– Jag är väldigt glad att vi har lyckats rekrytera Anna, hon kommer att göra ett mycket bra jobb på Zenith och kommer att ha en nyckelroll i byråns utveckling, både på nordisk och internationell nivå.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

ZenithOptimediaZenith

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.