Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Annonsörernas kupp mot Pia Grahn Brikell

Publicerad: 27 februari 2008, 13:04

Här är Sveriges Annonsörers kupp mot Reklamförbundets vd Pia Grahn Brikell. – Vi läste om den olycksaliga märkningen på Pia Grahn Brikells brevlåda och vill gärna hjälpa till, meddelar Anders Ericson, vd på Sveriges Annonsörer.


Sveriges Annonsörers lappar till Pia Grahn Brikell.

I förra veckan kunde Resume.se avslöja att Reklamförbundets vd  Pia Grahn Brikell  har en lapp med texten ”Ingen reklam tack – men gärna Nacka Värmdö Posten” på brevlådan hemma i Älta utanför Stockholm.

– Det är de gamla ägarna som klistrat på den skylten. Jag visste inte ens om att den satt där. Jag skulle aldrig kunna sätta dit en sådan skylt – den ska självfallet bort. Vi är relativt nyinflyttade och har tänkt att köpa en ny postlåda, sa  Pia Grahn Brikell  till Resume.se då.

Resume.se:s avslöjande fick Sveriges Annonsörer att reagera. Organisationen, med vd:n Anders Ericson i spetsen har nu skickat en mängd dekaler med texten ”Reklam? Ja tack!” till  Pia Grahn Brikell  och personalen på Reklamförbundet.

– Vi läste om den olycksaliga märkningen på  Pia  Grahn Brikells brevlåda och vill gärna hjälpa till, meddelar Anders Ericson.

Pia Grahn Brikell  skrattar åt Sveriges Annonsörers tilltag när Resume.se når henne för en kommentar.

–  Det var inte helt oväntat, ha ha. Hade vi här på Reklamförbundet jobbat på Sveriges Annonsörer hade vi gjort samma sak. Det är en rolig pik från våra vänner på Sveriges Annonsörer, säger   Pia Grahn Brikell.

Att nej tack-lappen suttit på brevlådan är bara slarv, enligt henne själv.

– Det var klantigt av mig, men eftersom jag inte visste att lappen satt där så var det ju bra att någon påtalade det för mig. Och nu är den borta.

Läs även: Reklamförbundets vd ratar reklam i brevlådan

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.