Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

ANR:s vice vd blir marknadschef

Publicerad: 4 juni 2009, 12:50

– Det känns jättekul. Jag känner mig klar med reklambranschen, säger Eva Carlheim-Müller Sahlin. Den 14 augusti gör hon sin sista dag på byrån.


Ämnen i artikeln:

ANR BBDOGöteborg International Film Festival

Eva Carlheim-Müller Sahlin byter jobbet som vice vd på ANR BBDO mot en tjänst som marknads- och försäljningschef på Göteborg International Film Festival. Den 14 augusti gör hon sin sista dag på byrån. Den 17 börjar hon sitt nya jobb.
– Det blev klart i måndags.

Hur gick det till?

– De ringde. Sedan var jag en av alla de personer som de träffade. Vi gillade varandra och det kändes väldigt bra och enkelt. Jag kände dessutom till jobbet väldigt väl. Karin, som jag ersätter, har varit en tidigare kollega till mig och jag har dessutom jobbat med filmfestivalen när jag var på Forsman & Bodenfors.

Varför vill du byta?
– Det känns som en rolig utmaning. Dessutom längtar jag efter att lämna reklambranschen. Jag har jobbat med reklam i 20 år, nu ska det bli kul att gå till kundsidan.

Vad ska du göra för dem?
– Jag ska hjälpa dem att marknadsföra sig lite mer internationellt. Karin har byggt upp en ny tjänst och nu ska de bli mer internationella, säger Eva Carlheim-Müller Sahlin.

Vad ser du fram emot mest just nu?

– Att vara ledig och ladda om. Det har varit en arbetssam lågkonjunktur.

Eva Carlheim-Müller Sahlin ersätter Karin Omsén som går vidare till Papyrus.

Eva Carlheim-Müller Sahlin har de senaste två åren varit vice vd och personalchef på reklambyrån ANR BBDO.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.