Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Anton Hysén raderade KO-anmält Instagram-inlägg

Publicerad: 25 juni 2013, 06:34

Anton Hysén har anmälts för smygreklam.

Foto: Pressbild/Peter Widing.

Anton Hysén har plockat bort ett inlägg från sitt Instagramkonto efter att det KO-anmälts för smygreklam. Fotbollsspelaren och Let's dance-vinnaren hade i positiva ordalag lyft fram en Abercrombie & Fitch-parfym och parfymbytiken Grand i Göteborg, som han även länkade till.


Ämnen i artikeln:

Anton Hysén

Nyhetsbyrån Siren skriver att Anton Hysén anmälts till  KO för att på sitt Instagram-konto ha gjort dold reklam för parfymaffären Grand Parfymeri i Göteborg och parfymen Abercromie & Fitch. Anmälaren från Skövde påpekar att Hysén har en  mycket  ung läsekrets.

Anton Hysén var på ett mingel på Grand Parfymeri och länkade sedan till butiken i inlägget. Men efter KO-anmälan är inlägget nu bortplockat.

– Det stämmer att inlägget är bortplockat. Anton har inga kommentarer kring anmälan, men det skall bli intressant att följa; det blir ju någon form av prejudikat, säger Anton Hyséns agent Mika Kjellberg till Resumé.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Anton Hysén

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.