Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Apegroup bakom Apollos nya app

Publicerad: 14 juli 2014, 14:30

Apollos nya app.

Apollos nya app låter resenärerna ta del av relevanta tips på sina resmål. Bakom tjänsten står Apegroup.


Ämnen i artikeln:

ApolloApegroup

Reseappen, som finns gratis på App Store och Google Play, möjliggör för resenärerna att ta del av tips även i offline-läge. Därmed slipper de dyra telefonräkningar när de kommer hem.  

– Vi är supernöjda med detta första steg. Genom detta underlättar vi för våra gäster att komma åt tips och destinationskartor vart de än är på sin semester och vi är övertygade om att denna typ av tjänst kommer växa sig allt starkare i vår bransch, säger Henrik Rasmussen, destinationsansvarig på Apollo i ett pressmeddelande.  

Man kan också ta del av erbjudanden i appen genom att Apollo har samarbetsavtal olika lokala leverantörer. I dagsläget finns den tillgänglig för sju destinationer, men fler är på gång.  

– Under sommaren kommer destinationspersonalen fylla tjänsten med tips kring orterna, ingen kan ju orterna bättre än dem. Vi siktar på att få in många personliga tips så att det upplevs mer som att guiden nästan är där och berättar om sina pärlor för gästen, kommenterar Kajsa Moström, pressansvarig på Apollo.  

Samarbetet mellan Apegroup och resebolaget har pågått sedan årsskiftet.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

ApolloApegroup

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.