Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Apollo griper in – ger extra barnrabatt till Kreta

Publicerad: 25 april 2013, 14:09

Lisebergs-annonsen som skapat rabalder.

Efter rabaldret om Lisebergs annons för Glada barn-garantin griper nu researrangören Apollo in och ger en...Lisebergs-garanti. Alla som kan visa upp en entrébiljett till Liseberg får en extra barnrabatt när de bokar en Kreta-resa med Apollo.


Nöjesparken Liseberg kommunicerar sin Glada barn-garanti med en gråtande  pojke och rubriken "Vissa  barn tvingas åka till Kreta i sommar".

Kampanjen upprör Greklands-födde "Baddräktskungen" Panos Papadopoulos som vill att Liseberg stoppar annonsen. Liseberg svarade på kritiken och nu griper Apollo in.

Alla  kunder som på något sätt kan visa en inträdesbiljett från Liseberg får  en extra barnrabatt  när de bokar en resa till Kreta med Apollo i  sommar. Ju fler barn, desto bättre alltså”, meddelar researrangören.

–  Vi  tyckte att det var lite roligt. Apollo är Sverige största arrangör av  resor till Grekland och vi vet att denna annons har upprört många greker.  Så vi vill gärna ge en garanti vi med. Och då känns det som om en extra  barnrabatt till alla Lisebergs-besökare kunde vara något. Tänk vilken  lycka för ett barn att både få besöka Liseberg och Kreta i sommar, säger  Kajsa Moström, informationschef på Apollo.

Apollo  är Sverige största arrangör av resor till Grekland och är  marknadsledande på resor till Kreta. Varje sommar reser närmare 140 000  svenskar med Apollo till Grekland.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.