Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Apollo storsatsar på egna medier – anlitar OTW

Publicerad: 22 maj 2013, 12:18

Apollo följer marknadsföringstrenden med content marketing och satsar nu stort på redaktionell storsatsning i sina egna mediekanaler. OTW har anlitats för uppdraget och producerar bland annat det nya magasinet som ersätter den traditionella resekatalogen.


Ämnen i artikeln:

ApolloOTW

Apollo släpper ett nytt magasin, ”inspirerande filmer och solvarma appar”.

– Vårt nya reklamkoncept har varit en stor framgång och nu är vi redo  att ta nästa steg och komplettera reklamen genom att på ett personligare  sätt berätta om våra hotell och resmål i appar, magasin och på nätet,  säger Marie Lindqvist, nordisk marknadschef  på Apollo, i ett pressmeddelande.

Apollo Magasin som  kommer ut med sitt första nummer i sommar ersätter Apollo Magasin, som ersätter den traditionella resekatalogen, kommer att   ges ut två gånger per år i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Premiärnumret fokuserar på  Apollos hetaste hotell och resmål den kommande vintern.

– Vi har en tät dialog med våra gäster och försöker anpassa vår  kommunikation efter deras behov. Apollo Magazine är ett exempel på detta  där vi på ett nytt sätt guidar och tipsar våra gäster om pärlorna i  Apollos stora utbud. Vi kommer också att släppa inspirationsappar  där vi tar in material från magasinet och webben i en ny paketering. Vi  vill möta våra kunders behov i varje steg på resan, från inspiration  och bokning till resans slutmål. Vi kommer att lansera en hel del  nyheter under året, säger Marie Lindqvist.

Filmer,  appar, redaktionellt material för webben och sociala medier produceras  fortlöpande.

– Vi tror mycket på content marketing och nu går startskottet för att  jobba med mer redaktionellt material i våra digitala kanaler, avslutar  Marie Lindqvist.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

ApolloOTW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.