Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Apollos nya marknadschef

Publicerad: 31 augusti 2012, 08:28

Marie Lindqvist.

Apollo har hittat en ny nordisk marknadschef: Marie Lindqvist från Stockholm Globe Arenas. Hon har ett förflutet på Fritidsresor och återvänder alltså nu till resebranschen.


Marie Lindqvist, marknads- och kommunikationschef på Stockholm Globe  Arenas. Hon har också arbetat på Kolmården och varit reklamchef på  Fritidsresor.

Hon tillträder som nordisk marknadschef för Apollo/Kuoni Nordic den 1 oktober och efterträder Åsa Tomczyk som slutade efter en kort tid på posten.

– Apollo rustar sig för att ta en större del av den svenska resemarknaden. Marie  kommer att leda marknadsföringssatsningen och samarbetet med den nya  reklambyrån INGO. Dessutom har en ny chef för Apollo Sverige nyligen utsetts. Nina Hornewall tillträder sin roll som ansvarig för den Apollo i Sverige den 16 oktober, säger Mats Dahlquist, COO för Kuoni Nordic där Apollo i alla de nordiska länderna ingår.

Resumé har tidigare rapporterat om att Åsa Tomczyk och varumärkesansvariga Caroline Forsshéll lämnat Apollo.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.