Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Apple Watch trotsar tyngdlagen

Publicerad: 21 februari 2019, 09:24

I en ny brittisk reklamkampanj lyfter skydiving-stjärnan Inka Tiitto från marken med hjälp av sin Apple Watch. Reklamfilmen är regisserad av Jonathan Glazer som tidigare regisserat Guinness klassiker "The Surfer".


Ämnen i artikeln:

ReklamApple

Apples snabbast växande affärsområde är så kallade wearables, ett område där bolagets största produkt är Apple Watch. Därför är det inte förvånande att klockan står i centrum i Apples senaste reklamfilm på den brittiska marknaden.

I "Flight" har Apple vänt sig till Inka Tiitto, världsmästare i skydiving, som med hjälp av sin Apple Watch slungas upp i luften och slutligen landar i en stilla alpsjö.

Filmen är regisserad av Jonathan Glazer som tidigare i karriären regisserat musikvideos för artister som Blur, Massive Attack och Radiohead. På reklammarknaden har han bland annat jobbat med Levi's, Nike och Stella Artois men är kanske mest känd för att ha regisserat Guinness reklamfilm "The Surfer".

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ReklamApple

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.