Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Arja Saijonmaa sjunger upp för K-rauta

Publicerad: 12 januari 2015, 07:47

Arja Saijonmaa och Jarmo Mäkinen.

Nu gör sångerskan Arja Saijonmaa sällskap med skådespelaren Jarmo Mäkinen i K-rautas reklamfilmer. Först ut är en film som släpps i veckan där duon tillsammans sjunger låten "Högst över havet".


Ämnen i artikeln:

K-rauta

Reklamfilmerna har sedan Jarmo Mäkinen blev byggvaruhusets ansikte utåt för två år sedan gått under parollen "Ett byggvaruhus av det rätta virket". Men nu får skådespelaren alltså sällskap.

– Med Jarmo och "Ett byggvaruhus av det rätta virket" började vi slå i den första spiken på vår svensk-finska resa. Nu tar vi nästa steg med Arja Saijonmaa. Arja är en person som är kvinnlig, genuin och stark. Kort sagt en riktig finsk urkraft som förkroppsligar K-rautas kärnvärden på ett perfekt sätt, säger Christian Hagegård, tillförordnad marknads och kommunikationschef på K-raut, i ett pressmeddelande.

Det är tänkt att Arja Saijonmaa speciellt ska fronta K-rautas bastuprodukter. Sången i den nya filmen är omgjord för att den ska passa K-rautas koncept, där bland annat refrängen är utbytt. "Högt över havet och bort emot land" lyder i stället "det ska byggas i staden och byggas på land...".

Arbetsgrupp
Produktionsbolag: Film de Liberté
Regissör: Joakim Eliasson
Producent: Anders Eklund
Reklambyrå: Fortune

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

K-rauta

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.