Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

ART89 stärker sin reklamdel – kniper producent från Acne

Publicerad: 3 juni 2013, 11:07

Josefin Kollberg

Produktionsbolaget ART89 värvar en ny medarbetare för att stärka sitt reklamerbjudande. Josefin Kollberg hämtas från Acne Production får rollen som producent.


Ämnen i artikeln:

Art89Acne

Josefin Kollberg har en bakgrund som producent i London och New York. De senaste åren har hon varit på Acne Production. Josefin har också arbetat som producent för Stockholms internationella filmfestival under flertalet år.

– Jag ser fram emot att jobba med ett bolag som ART89 där det satsas på nya talanger och regissörer, säger Josefin Kollberg.

Nyligen byggde ART89 på sin personalstyrka med att Mattias Almbring Norberg och Sara Suominen. Vid årsskiftet startade ART89 Television ett nytt bolag för reklam- och betalningsfilm och nu knyts reklam- och stjärnproducenten Josefin Kollberg till den verksamheten. Hon har jobbat med fler framgångsrika reklamproduktioner. En av de senaste uppmärksammade reklamfilmerna var Gooh – efter förtroendekrisen med färdiglagde mat gick Gooh ut med sin reklamfilm där kvalitén står i centrum.

– Att vi nu breddar affären och därigenom når nya kunder känns helt rätt. Vi har genom våra framgångar inom webb-TV redan fått förfrågningar från företag som vill göra film. Nu tar vi nästa steg och med Josefin på plats får vi in ytterligare kompetens, säger Mikael Hernström vd och en av grundarna av ART89.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Art89Acne

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.