Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Aspekt värvar regissörskollektivet Upper First

Publicerad: 5 november 2012, 16:33

Produktionsbolaget Aspekt har nyligen värvat det Malmöbaserade regissörskollektivet Upper First för representation på den svenska marknaden.


Resumé har tidigare skrivit om att svenska regikollektivet Upper First  står bakom produktionen av Kit Kats nya reklamfilm "We Will Find You"  gjord av reklambyrån JWT London.

Nu har de värvats av produktionsbolaget Aspekt för representation på den svenska marknaden.

– Vi värvade Upper First på grund av deras förmåga att kombinera en  tydlig grafisk stil med en stor kompetens inom bland annat 3d. Deras  mångåriga erfarenhet med 3d, vfx och motion graphics gör att de även väl  kompletterar de övriga två regissörsduorna hos oss, avgörande är dock  deras stilkänsla, säger Martin Gustafson, säljansvarig på Aspekt till  Resumé.

Tillsammans med regissörssduorna RBG6 och Alphabetical Order förstärker  de det nu ett år gamla Aspekts position i gruppen visuella  produktionsbolag.

– RBG6 och Alphabetical Order utgör grunden för hur vi som  produktionsbolag vill uppfattas. De båda regissörerna delar en enorm  fingertoppskänsla inom sina respektive fält och gemensamt för de båda är  en tongivande känsla för detaljer, säger Martin  Gustafson.

– Alphabetical Orders minutiöst  utvalda miljöer och berättande kombinerat  med RBG6 förmåga att inom  stiliserade och grafiska miljöer fånga  någonting äkta gör att de båda  hör hemma hos det visuella  produktionsbolaget Aspekt.

Upper First är sedan tidigare representerade av Friend i England och  Wizz  i Frankrike. Förutom för Nestlé har de även gjort jobb för bland  andra  MTV, Sony Mobile och Skånetrafiken.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.