Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Attendo gör tv-reklam om äldreomsorg

Publicerad: 8 oktober 2010, 14:47

Den 11 oktober rullar vård- och omsorgsföretaget Attendo Care ut en egenproducerad reklamfilm i TV4. Filmen handlar om företagets äldreomsorgsverksamhet och är ett led i att uppmärksamma möjligheten att själv välja äldreboende eller hemtjänstutförare. Filmen, som är gjord inhouse, är enligt uppgift den första nånsin i genren.


– I många kommuner har man infört valfrihetssystem där människor själva får välja äldreboende eller hemtjänst. Vår film är ett sätt att påminna om valmöjligheten och att Attendo har ett bra erbjudande, säger Attendo Cares vice vd Margareta Nyström.

För att vara ett av Nordens största företag i sin bransch satsar Attendo Care förhållandevis lite på marknadsföring. Vanligtvis handlar det om annonsering i dags- och fackpress samt medverkan på olika mässor. Det här är första gången man försöker sig på tv-reklam.

Filmen är producerad inhouse och inspelningen skedde under sommaren i Attendos verksamheter i Täby och Vallentuna. Filmen kommer att rulla i TV4:s sändningar i Stockholm, Mälardalen, Uppsala och Umeå.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.