Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Audi tonsätter med David Bowie

Publicerad: 4 februari 2016, 12:26

I en rymdinspirerad reklamfilm marknadsför Audi sin snabbaste modell någonsin – Audi R8 V10 Plus. Filmen ackompanjeras av nyligen framlidne David Bowies hit "Starman" från 1972.


Ämnen i artikeln:

David Bowie

Den nya reklamfilmen för Audis superbild kommer att sändas under Super Bowl på söndag. Här möter vi en gammal astronaut som sitter och tänker tillbaka på fornstora dagar med färder till rymden. Sedan dyker hans son upp och väcker minnena till liv genom en hisnande resa med den nya Audin som går rekordfort.

Låten som används är David Bowies (eller Ziggy Stardust) gamla dänga "Starman" från 1972. Adweek konstaterar att den har fått ett uppving den senaste tiden och figurerat i bland annat filmen "Martian" liksom på Bernie Sanders presidentvalskampanj.

Byrån som ligger bakom är Venables Bell & Partners. Totalt har Audi presenterat åtta olika filmer som kommer att visas under Super Bowl, varav denna är den andra för R8-modellen.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

David Bowie

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.