Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Avantime hämtar byråchef från WeSC

Publicerad: 17 oktober 2013, 09:43

Simon Mårtelius, Avantime

Den digitala fullservicebyrån Avantime gör klart med ytterligare fyra medarbetare. Byråledare blir Simon Mårtelius. Byrån har också värvat en ny trio bestående av produktionsledare, senior utvecklare och filmskapare.


Ämnen i artikeln:

Avantime

Avantime grundades för tio år sedan som en liten webbyrå i Stockholm. I dag är man en digital fullservicebyrå med över 50 anställda och kontor i Stockholm, Luleå, Örebro, Oslo och Shanghai.

Nu blir Simon Mårtelius ny creative director och byråledare. Han har tidigare arbetat på digitala byråer som f.d. Farfar, Huge Inc och på marknadsavdelningen för klädmärket WeSC.

– Mitt mål är att Avantime ska ta plats som en ledande aktör på den digitala marknaden. Det finns en enorm kunskap och mogenhet på byrån, det ska vi ta tillvara på, säger Simon Mårtelius i ett pressmeddelande.

Linda Plogmark anställs som ny produktionsledare. Hon kommer närmast från en tjänst som produktionsansvarig på digitala byrån Good Old i Malmö.

Erik Johansson närmast från 24HR Communications blir senior utvecklare och Joel Kvarnsmyr, tidigare ägare på Crazypartners får en plats på Avantimes kreativa avdelning som kreatör och filmskapare.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Avantime

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.