Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Avslutar säsongen med ny kund

Publicerad: 2 Juli 2009, 08:10

Familjeföretaget Polarbröd har valt Saatchi & Saatchi, som sin huvudbyrå. Byrån har redan börjat jobba med uppdraget. – Vi hade vår första workshop nu i veckan så vi är igång innan semestern, säger vd Hans Sydow.


Ämnen i artikeln:

PolarbrödSaatchi & SaatchiHans Sydow

Hans Sydow, vd på Saatchi & Saatchi.

Saatchi & Saatchi tar hem uppdraget efter en upphandling.
– Det stämmer. Upphandlingen har varit omsorgsfull och det känns skönt att vi tog den hela vägen i hamn.

Polarbröd är ett familjeföretag som nu drivs i femte generation. Allt bröd bakas på plats i Norrland fryses sedan snabbt ner och distribueras över hela landet. Företag är trea på marknaden för matbröd och omsatte 752 miljoner 2008. Företaget är också en stor annonsör.
– Jag vill inte gå in på några volymer, men Polarbröd är inne i ett expansivt skede, säger Hans Sydow.

Byrån ska nu se över kommunikationen i alla medier.
– Som ett naturligt steg tar vi nu ett helhetsgrepp på vår kommunikation både på svenska marknaden och på exportsidan och det känns därför spännande att inleda ett samarbete med Saatchi & Saatchi, säger Polarbröds varumärkeschef Marika Nyman i en kommentar.

Arbetsgruppen som ska jobba med Polarbröd består av: projektledaren Jonas Björlin; produktionsledaren Maria Lindskog; kreatörerna Gustav Egerstedt, Henrik Berglöf och Fredrik Svalstedt och plannern Per Jaldeborg. Vd Hans Sydow är kundansvarig.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.