Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Axwells Carlsberg-hit raketetta på Itunes

Publicerad: 11 juni 2013, 08:44

I maj annonserade digitalbyrån North Kingdom att man fått uppdraget att Carlsberg med lanseringen av musikevenemanget Where's The Party. I uppdraget hjälpte man bland annat Axwell att lansera singeln "Centre of the universe". Efter släppet i går dröjde det bara några timmar innan låten seglade upp till en förstaplats på Itunes.


Ämnen i artikeln:

North KingdomCarlsberg

Den tidigare Swedish House Mafia-medlemmen Axwell spelar i sommar på Carlsbergs evenemang "Where's The Party". Inför evenemanget inledde öljätten  ett samarbete med svenska North Kingdom. Här ingår bland annat att hjälpa till med kampanjen för evenemanget.

Första steget i den fyra månader långa integrerade kampanjen var den interaktiva kampanjsajten. I andra hand stöttade North Kingdom upp Axwells släpp av singeln "Center of the universe" i går.

– Axwell är en stark källa av energi. Han för samman människor i ett lyckorus. Det är det vi vill berätta genom att låta Axwells fans följa rytmen, sade Daniel Ilic cd på North Kingdom i samband med att kampanjen gick upp.

Inom loppet av några timmar nådde "Centre of the universe" en förstaplats på Itunes.

Låten kommer att spelas i Carlsbergs reklamfilmer för evenemanget som går upp på 18 marknader och sprids med hashtagen #followthebeat.

Den interaktiva filmed är regisserad av Max Vitali från Callboy.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

North KingdomCarlsberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.