Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

B-Reel bakom kinesisk Volkswagen-film

Publicerad: 3 december 2012, 10:00

En stillbild från reklamfilmen.

På uppdrag av Ogilvy One Beijing har B-Reel producerat en fyra minuter lång interaktiv film för Volkswagens lyxbil Phaeton. Johan Perjus har regisserat filmen.


Ämnen i artikeln:

B-ReelVolkswagen

Dresden har en lång historia och ett rikt kulturarv av konst, arkitektur  och hantverkskunnande. Filmen är därför en tidsresa genom Dresdens rika  kulturarv som hela tiden återknyter till Volkswagen Phaeton.  

Johan Perjus har regisserat filmen.

– Jag gjorde ett tekniskt liknande projekt för FedEx för cirka ett år  sedan, men den filmades i studio och hade stora animerade scener, den  här är helt filmad på plats i Prag och Dresden med helt fantastiska  locations och utspelar sig dessutom i olika epoker. Resultatet blev  otroligt filmiskt, det var sjukt kul, säger Johan Perjus.

Bilen monteras i stort sett helt för hand i Volkswagens hypermoderna fabrik i Dresden där filmen utspelar sig.

– Johan är verkligen en perfekt regissör för den här typen av visuellt  drivna och tekniskt avancerade projekt, säger Martin Ronström, exekutiv  producent på B-Reel Commercials.

Filmen går att se här.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

B-ReelVolkswagen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.