Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

B-Reel Emmynominerade

Publicerad: 14 juni 2013, 09:14

B-Reels flerfaldigt belönade produktion för Toshiba, The Beauty Inside, är nominerad till en Emmy i kategorin Outstanding New Approaches


Ämnen i artikeln:

B-Reel

The Beauty Inside är en kärlekshistoria i sex avsnitt som bjuder in publiken att spela huvudrollen. Filmen tävlar mot tre andra bidrag.

– Den här typen av idéer är ganska vanliga. Men The Beauty Inside's framgångar bygger på kombinationen av ett äkta och fint drama med en relevant interaktiv upplevelse, säger Martin Ronström på B-Reel.

The Beauty Inside lanserades på Facebook på åtta olika språk i tretton länder. Filmen berättar historien om Alex, som har en åkomma som gör att han varje dag vaknar upp som en ny person. Det som först är nytt och spännande blir riktigt komplicerat när han blir förälskad i Leah. Alex dokumenterar sitt skiftande utseende genom en videodagbok på sin Toshiba Ultrabook.

Filmen bjuder in tittarna att delta genom att skicka in video på sig själva via Facebook. De användare som väljs är antingen med i filmen eller så postas deras auditions som Alex egna blogginlägg på den officiella Facebooksiten. Filmen regisserades av B-Reels Drake Doremus och har skördat framgångar i alla de stora reklamtävlingarna. Bland annat Clio, SXSW, Webbys och FWA.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

B-Reel

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.