Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

B-Reel firar tresiffrigt

Publicerad: 15 november 2012, 09:50

B-Reel firar 100 med specialsajt.

Foto: skärmdump

B-Reel firar i dag. Byrån vinner sin 100:e utmärkelse på den prestigefyllda sajten FWA. Det kommer inget annat bolag i närheten av.


Ämnen i artikeln:

B-Reel

FWA (Favourite Website Awards) utser de bästa digitala produktionerna världen över. Sedan en längre tid toppar svenska B-Reel listan, i konkurrens med 2900 andra bolag. Men i dag firar de utmärkelse nummer 100. En siffra som ingen annan har lyckats uppnå. Tvåa på listan ligger amerikanska Firstborn med 66 utmärkelser.
– Med så hård global konkurrens så är vi självklart både stolta och ödmjuka. Nu satsar vi mot 200 FWA's, säger Petter Westlund, chief creative officer på B-Reel.

Mellan B-Reel första FWA-utmärkelse 2005 och idag har de vuxit med kontor i London, New York och Los Angeles. Dessutom har de vunnit ett otal priser i olika tävlingar världen över.  
– Tekniken utvecklas hela tiden, men vår ambition har alltid varit densamma: att skapa grymma upplevelser. Vi vill spränga gränserna för digitala produktioner och bidra till att utveckla branschen och göra nätet till en roligare plats, kommenterar Petter Westlund

Här är alla 100 utmärkelser samlade. 

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

B-Reel

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.