Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

B-Reel öppnar i London

Publicerad: 1 oktober 2008, 07:10

Först New York.
Nu London.
Produktionsbolaget B-Reel öppnar sitt andra kontor utomlands.


Producenten  Eva Mautino får ansvaret för London-kontoret. Hon får sällskap av producenten Pelle Nilsson som ska dela sin tid med kontoret i Stockholm.

B-Reel öppnade förra året i New York för att vara där kunderna, de stora byråerna, finns.

Skäle för att öppna kontor i London är detsamma. B-Reel arbetar med Wieden+Kennedy, Work Club och BBH.

Anders Wahlquist är vd för B-Reel:

– Nästa uppdrag i London är för en stor internationell artist, via en av de mindre men väldigt heta byråerna. Vi skriver också på två nya jobb, som vi hoppas ramlar in inom kort.

Kommer ni att jobba med Fallon London, som nyligen rekryterade Måns Tesch som digital chef?

– Jag vet inte om vi ska jobba med Fallon men det vore kul. Det börjar ju bli ett bra gäng som vi känner där nu och Fallon i Minneapolis var kul att jobba med när vi gjorde Tin Man förra året.

Amsterdam nästa?
– Amsterdam verkar redan välockuperat och London känns bra för oss. Om någon vill snacka med oss därifrån får vi väl tävla och se om London eller Stockholmsgänget kommer dit först. Vi åker gärna dit om det behövs.

B-Reel passar samtidigt på att efterlysa nya medarbetare på bred front, bland annat produktionsledare och flashutvecklare.

Bolaget har sedan tidigare förstärkt Stockholmskontoret med projektledaren Christian Nord, med bakgrund på Ogilvy, Grey och Clockwork, och produktionsledaren Cecilia Bernard från AKQA i London.

Peter Willebrand

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.