Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

B-Reel värvar David Sundin

Publicerad: 5 juni 2014, 08:42

David Sundin knyts till B-Reels stall

Produktionsbolaget B-Reel har värvat humorregissören och Great Works-grundaren David Sundin till sitt stall.


Ämnen i artikeln:

David SundinB-Reel

Med bred erfarenhet av både humor- och reklambranschen och har redan börjat arbeta med sitt första projekt för B-Reel.

– David är en mångsidig regissör som står stadigt i humorsegmentet. Hans stil   efterfrågas allt mer av klienter på både lokal och global nivå och därför känns det   mycket kul att han väljer att arbeta med oss, säger Martin Ronström på B-Reel i ett pressmeddelande.

David Sundin har många gånger belönats i reklamtävlingar och är ett välkänt namn för Resuméläsarna. Han var bland annat med och startade den interaktiva byrån Abel &   Baker 1999 och grundade sedan reklambyrån Great Works 2002 som med tiden kom att jobba globala varumärken som ABSOLUT, H&M och MTV.

Han lämnade Great Works i samband med att byrån gick upp i reklamnätverket North Alliance i början av året.

Inom humor har han bland annat jobbat med Killinggänget, Filip & Fredrik och Alex &   Sigge samt gjort humorinslag till programmen "Roast på Berns", "Sen Kväll med Luuk"   och "Grammisgalan".

– Det ska bli skitkul att få arbeta med B-Reel som jag tycker är sjukt duktiga och   verkligen ser upp till. Det finns inget som säger att en reklamfilmsregissör automatiskt   kan göra en rolig sketch och det är inte heller självklart att en sketchregissör kan få   till en säljande reklamfilm. Jag är blandad exakt hälften-hälften och borde vara   perfekt för uppdraget, kommenterar David Sundin och tillägger:      "Som en gin och tonic".

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

David SundinB-Reel

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.