Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Badlord tar hand om Sandys

Publicerad: 14 januari 2008, 14:49

Reklambyrån Badlord har vunnit uppdraget att profilera smörgåskedjan Sandys. Bland annat ska byrån ta fram flera olika filmer som visar olika delar av företagets meny.


– Badlord fick uppdraget i höstas och håller nu på att producera filmerna. Den första är snart klar och förhoppningen är att vi ska kunna köra ut den under våren men inget är spikat än, säger Johannes Hagstrand, marknads och försäljningschef på Sandys.

Sandys gjorde förra året om sajten och gav den en stramare profil. Samma profil ska nu genomsyra den nya kampanjen.
– Den första filmen är nästan klar. Jag vill inte säga för mycket men man får se ett ungt par som har en spontan picnic i Stockholmsmiljö när de plötsligt fastnar i regnet, säger Magnus Tidbeck, projektledare på Badlord.

Badlord, som startade i april förra året, har idag cirka 10 kunder. Största jobbet under 2007 var för Bidster där byrån gjorde enheter både för den svenska, finska, danska och holländska marknaden.

– Sandys är inte vår största kund men definitivt en rolig kund. De har en svensk marknadsavdelning och är lättarbetade. Det har varit en otroligt skön resa, säger Magnus Tidbeck.

Förutom filmer ska Badlord även producera skyltning till butikerna.

Kampanjen kommer främst att gå i Stockholm där de flesta av kedjans butiker ligger.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.