Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Baluba Branded Content byter namn – och vd

Publicerad: 11 augusti 2016, 09:24

Anna Hammerlind Tollesson får vd-jobbet.

Foto: Pressbild

Baluba Branded Content byter namn till Nice One. Ny vd är Anna Hammerlid Tollesson som senast kommer från Evoke Gaming.


Ämnen i artikeln:

Nice Entertainment GroupNice

För två år sedan bytte byrån Redaktörerna namn till Baluba Branded Content och flyttade ihop med produktionsbolaget med samma namn. Nu har det blivit dags att byta flagg igen – denna gång till Nice One (i linje med ägarbolaget Nice Entertainment Group). Framöver kommer byrån att arbeta nära de andra svenska Nicebolagen och deras kreativa team.

I samma veva plockar de in Anna Hammerlind Tollesson som vd. Närmast kommer hon från Bonnierägda bolaget Evoke Gaming, men hon har en bakgrund på Nice som senior affärsutvecklare.
– Baluba Branded Content är ett fantastiskt bolag med en stark historik och spännande framtidsutsikter. Med det utökade erbjudande vi nu tar till marknaden så kommer vi kunna accelerera tillväxten kraftigt. En massa spännande saker kommer hända redan under hösten, säger hon i en kommentar.

Nice vd Morten Aas kommenterar förändringen:
– Nu samlar vi resurser och kompetens i ett bolag för att kunna gå till marknaden med ett så starkt erbjudande som möjligt. Vi har en kokande kittel av kreativitet inom Nice i Sverige och Nice One är ett steg för att befästa Nice position som marknadsledande på storytelling i Norden. Att vi får tillbaka Anna är grädde på moset.

Nice One får även in fem nytillskott som förstärker personalstyrkan. Dessa är: Sebastian Ljung som Commercial Director (tidigare MTGx), Joel Edström som Head of Partnerships (tidigare MTG TV), Ella Grundel som Commercial Project Manager (tidigare TV4 ENT.), Andreas Bastin som Commercial Project Manager (tidigare Svenska Handelskammaren Los Angeles) samt Alexander Gustafsson som Executive Producer (tidigare Baluba TV).

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.