Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Bambuser-grundare till Hyper Island

Publicerad: 16 november 2012, 07:11

Måns Adler.

Foto: Pressbild.

Måns Adler, entreprenör, föreläsare samt grundare för videostreamingstjänsten Bambuser, har börjat jobba som ansvarig för Hyper Islands program Mobile Design and Development på campuset i Karlskrona.


Ämnen i artikeln:

Hyper Island

Måns Adler är grundare för videostreamingstjänsten Bambuser. Han  blir nu ansvarig för Hyper Islands program Mobile Design and Development  på campuset i Karlskrona.

– Jag vill driva utbildning på ett sätt som skapar människor som kan  vara med att ledavärlden framåt. Tillsammans med fantastiska studenter  och medarbetare vill vi skapa detta. Under åren med Bambuser har jag  lärt mig oerhört mycket, både om mobildesign, entreprenörskap och hur  det är att praktiskt leda sig själv och andra. Det både hoppas och vill  jag kunna ge tillbaka till studenterna som går det här programmet, säger  Måns Adler i en kommentar.

Måns Adler fortsätter att driva Bambuser parallellt med  deltidsanställningen på Hyper Island. Christopher-Robin Eklund, som  tidigare ansvarade för Mobile Design and Development-programmet, driver  nu Hyper Islands Interactive Art Director-programmet i Stockholm  tillsammans med Åsa Höistad.

– Måns är ett oerhört välkommet tillskott till oss på Hyper Island.  Förutom att han har ett enormt nätverk och koll vad som händer inom den  mobila världen, har han en fantastisk förmåga att dela med sig, få med  sig och inspirera människor, säger Johanna Frelin, vd för Hyper Island i  en kommentar.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Hyper Island

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.