Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Barncancerfonden väljer Ingo

Publicerad: 26 november 2012, 08:56

I juni meddelade Barncancerfonden att de gick ut i pitch för att söka ny byrå. Nu är processen klar och valet föll på Ingo i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

BarncancerfondenIngo

Barncancerfonden, som arbetar för att utrota barncancern, behöver  kontinuerligt samla in pengar till forskning och stöd för drabbade barn  och deras familjer.

Sammanlagt svarade 24 byråer på intresseanmälan när organisationen gick ut i pitch, bland dem Barncancerfondens tidigare byrå, Customers Only.

Valet har fallit på Ingo i Stockholm.

– Vi är jättenöjda med vårt nuvarande koncept med de blå stolarna, men  vi behöver bli ännu tydligare och bredda oss över fler medier, inte  minst vad gäller den digitala biten. Ingo har visat prov på en kreativ  förmåga både vad gäller att förvalta och utveckla vårt nuvarande koncept  och att skapa nya möjliga uttryck, i alla kanaler. De har också väl  dokumenterad erfarenhet av tidigare framgångsrika samarbeten inom "fund  raising", säger Per Leander, verksamhetschef på Barncancerfonden i en  kommentar.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

BarncancerfondenIngo

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.