Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Bästa filmen online

Publicerad: 29 april 2015, 14:51

Bild ur filmen.

I år gör kategorin Onlinefilm premiär i Guldägget. "Living with lag" av ANR BBDO för Ume.net tar inte helt oväntat hem det finaste priset.


Ämnen i artikeln:

Ume.net

"Living with lag" lanserades förra året och blev omdelbart en viral succé. I klippet möter vi några personer som får testa på vardagen med ett par Occulus Rift framför ögonen. Syftet var att marknadsföra det snabba bredbandet från Ume.net.

"Modern teknik, klassisk storytelling och en stor skopa charm är uppenbarligen receptet för att vinna förtjänad uppmärksamhet i en tid då alla skriker efter att synas. Kampanjen "Living with lag" lyckas skapa underhållning av ett problem som många känner igen sig i och filmen triggar en omedelbar impuls att klicka på dela-knappen" tycker juryn, som delar ut ett Guldägg till kampanjen.

Silveräggen i kategorin går till Pre-roll (ICA/King) Popcharader (Popaganda/Saatchi & Saatchi) och Blowing in The Wind (Apotek Hjärtat/Åkestam Holst).

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Ume.net

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.