Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

BBS Group blir medlemmar i internationellt byrånätverk

Publicerad: 22 juni 2017, 12:34

Mindmakers VD Christina Saliba flankerad av Hans Bylund och Joachim Berntzon samt medarbetare på Mindmakers.

Foto: Kristina Sahlén

Svenska byrågruppen BBS Group med byråerna BerntzonBylund, Mindmakers-PR, Socialminds och Wonderland Event blir medlemmar i byrånätverket ICOM.


Ämnen i artikeln:

Wonderland EventSocialmindsReklamMindmakers PRBerntzonBylund

Under torsdagsmorgonen gick BBS Group ut med ett pressmeddelande där de tillkännagav medlemsskapet.

– Vi blev kontaktade av en headhunter från New York som hade i uppdrag att hitta lämpliga byråkandidater för ICOM i Sverige. Efter en omfattande urvalsprocess och en utvärdering av nätverket från vår sida är det nu klart att vi blir deras byrå i Sverige, berättar Joachim Berntzon, vd på BerntzonBylund.

Byrånätverket ICOM innefattar sedan tidigare 80 oberoende byråer runtom i världen.

– Vi deltog nyligen i nätverkets globala konferens i Köpenhamn och lärde känna många av ledarna och ägarna till byråerna, det var slående hur lika våra erfarenheter är. De är precis som vi entreprenörer och många av dem har funnits länge och har massor av erfarenhet, det är en av sakerna som tilltalar oss med nätverket, fortsätter Joachim Berntzon.

Medlemsskapet innebär att de svenska byråerna blir en del av ICOM Nordic Unit tillsammans med bland annat danska Brandhouse och finska Avalon.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.