Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Beckhams Armani-kampanj spolierad av trollkarl

Publicerad: 18 februari 2009, 07:32

Modeföretaget Armani betalade David och Victoria Beckham 32 miljoner pund för att de skulle ställa upp i en reklamkampanj. Nu har engelska b-kändisparet Paul Daniels och Debbie McGee spolierat kampanjen genom att kopiera Beckhams poserande.


Ämnen i artikeln:

David Beckham

Originalet.

Kopian.

David Beckham har skrivit på ett treårskontrakt med Giorgio Armani för att visa upp deras underkläder. Enligt Brandrepublic har Beckham fått 20 miljoner pund, 250 miljoner kronor, för uppdraget. På köpet har han blivit döpt till Goldenballs i brittisk press.

När fru Victoria skrev på kotrakt med modeföretaget och poserade tillsammans med maken på gigantiska stortavlor rullade det in 12 miljoner pund till.

Sängkammarbilden på Beckhams ska givetvis bygga Armanis varumärke. Hur mycket det bygget är raserat efter senaste numret av skvallertidningen Close är oklart .

I ett reprotag träder trollkarlen Paul Daniels med frun Debbie McGee fram och berättar om sitt liv. I Storbritannien beskrivs de som B-kändisar, eller snarare D-list couple .

I reportaget plankar de reklambilderna på Beckhams, inklusive underkläder. Paul Daniels har till och med ansträngt sig med att kopierat David Beckhams tatueringar.

– Det är tufft att vara en hunk, säger han till Closer.

Under gårdagen var bilderna stort uppslagna i de brittiska tidningarna och på bloggar runt om i Europa.

Varken Armani eller Beckhamns har kommenterat bilderna.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Ämnen i artikeln:

David Beckham

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.