Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Beckhams reklamtabbe

Publicerad: 1 juni 2009, 06:27

Fotbollsstjärnan David Beckham är mitt uppe i en global kampanj för nya mobiltelefonen Motorola Aura. Då fångade italienska paparazzi honom när han använder en Iphone.


Beckhams kampanj för Motorola

Beckham har haft ett reklamkontrakt med mobiltillverkaren Motorola sedan 2006. Hur mycket kontraktet är värt är okänt men det lär handla om tvåsiffriga miljonbelopp. Hans kontrakt med Pepsi, som avslutades i januari, gav honom 30 miljoner kronor per år.

Inför premiären av nya Terminatorfilmen lanserar Motorola superlyxiga modellen Aura som ska kosta 17 000 kronor i handeln. I kampanjen, gjord av Ogilvy London, syns Beckham förvandlad till en Terminatorfigur.

– Motorola verkar alltid komma med något annorlunda och de har verkligen gjort det igen med Aura, sa Beckham i samband med lanseringen.

Men det finns andra än Motorola som väcker hans intresse. Förutom att agera i reklamkampanjer spelar Beckham just nu fotboll i AC Milan. Och det var italienska paparazzis som i förra veckan lyckades smygta bilder på Beckham när han åt lunch ensam i Milano. I brist på sällskap så började han leka med sin mobiltelefon - som var en Iphone från Apple. Det syns på bilderna att han upptäcker fotograferna och gömmer undan mobilen under bordet. Men det är för sent.

Än så länge har det inte rapporterats om några reaktioner från den amerikanske mobiltillverkaren.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.