Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Bekräftat: Hon tar över Lowe Brindfors

Publicerad: 12 juni 2012, 07:08

Annette Gårdö

Foto: pressbild

Resume.se kunde redan i går avslöja att Annette Gårdö är Lowe Brindfors nya vd. Nu bekräftas nyheten i ett pressmeddelande. – Jag är oerhört stolt, hedrad och glad över erbjudandet att leda Lowe Brindfors, säger hon.


Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsRickard VillardAnnette GårdöBjarte Eide

Bjarte Eide tvingades lämna Lowe Brindfors för bara några veckor sedan. Hans efterträdare är en internrekrytering i form av projektledaren och byråns marknadschef Annette Gårdö, som ska leda tillsammans med Rickard Villard. Hon tillträder efter sommaren.
– Annette är en naturkraft som var hon än befinner sig får människor, kunder och verksamheter att växa. Hon kombinerar starkt affärsfokus med en öppen och varm personlighet. Att två så talangfulla och nytänkande unga ledare ska driva Lowe Brindfors framåt känns fantastiskt bra. Tillsammans har de en energi och drivkraft som ska ta byrån tillbaka till den kreativa ledarposition Lowe Brindfors har haft historiskt, säger Michael Wall, global chef för Lowe & Partners i det pressmeddelande som går ut på tisdagsmorgonen.

Rickard Villard:
– Annette är precis den person jag vill leda byrån tillsammans med. Hennes glöd, entusiasm och drivkraft kommer skapa rätt förutsättningar för den kreativa byrå vi ska vara. Utöver att vi delar samma ambition och vision så har Annette dessutom en unik förmåga vad gäller att förstå kundens, liksom vår affär. Jag är väldigt glad att hon vill ta sig an utmaningen att få Brindfors att bli bäst i Sverige igen.  

Annette Gårdö har arbetat på Lowe Brindfors i sex år. I grunden är hon civilingenjör och började sin bana på Coca-Cola. Hon har tidigare drivit design- och eventbyrån VisualID som ingår i Lowe-nätverket.
– Jag är oerhört stolt, hedrad och glad över erbjudandet att leda Lowe Brindfors tillsammans med Rickard. Men jag är också ödmjuk inför uppgiften eftersom jag vet att det bara är hårt jobb som kommer att ge resultat, är hennes egen kommentar till utnämningen.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.