Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Berghs inleder samarbete med Grand North

Publicerad: 30 maj 2018, 11:19

Sofia Klasson, Cecilia Sjödin, Maxime Jonsson och Pelle Rumert.

I och med ett nytt samarbetsavtal med Grand North, tidigare Syre, kommer delar av Berghs kursutbud att erbjudas i Östersund.


Ämnen i artikeln:

Berghs School of CommunicationReklam

Från och med i höst kommer en del av Berghs kurser, utbildningar, föreläsningar och workshops att rulla igång i Östersund, det i samband med att kommunikationsbyrån Grand North, som tidigare hette Syre, flyttar in i nya lokaler.

– På en innergård i Östersund skapar vi något nytt. Vi vill skapa norra Sveriges samlingsplats för kreativitet, kunskap och inspiration. Samarbetet skapar möjligheter för talanger, kunder och branschkollegor att kunna ta del av branschledande kunskap på plats i Östersund. Nära och kontinuerligt i vardagen, säger Sofia Klasson, delägare och pr-strateg Grand North.

– Utvecklingen Grand North gör tycker vi på Berghs är helt rätt. Precis den typ av initiativ som branschen behöver och vi gärna är en del av. Att våga tänka nytt och tänka om. Vi tar en bit av utbudet på Sveavägen i Stockholm till Prästgatan i Östersund och skapar en kommunikationshub i Jämtland, säger Cecilia Sjödin, project director på Berghs.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.