Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Berghs-studenter bloggar om Semi-Permanent på Resumé

Publicerad: 4 oktober 2013, 14:45

Åtta studenter på grafisk design-programmet från Berghs School of Communication kommer de närmaste dagarna blogga på Resumé om design- och inspiratonseventet Semi-Permanent som äger rum 7-8 oktober på Chinateatern i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Berghs School of Communication

Berghs-studenterna som bloggar här på Resume.se är Aubrey Joyce Fjaereide, Maria Henriksson, Hannah Gustafson, Martin  Jangö, Malin Strömblad, Maria Tidlund, Cathlin Richardsson, Wiktoria  Rudolfsson och Nils Strand.

Berätta om Semi-Permanent?

– Semi-Permanent  är en kreativ plattform, vars huvudsyfte är att sprida inspiration och  nya sätt att tänka kring design. Det är det största eventet av sitt  slag. Och nu kommer det för första gången någonsin till Stockholm.

– Eventet kommer  att pågå under två intensiva dagar på Berns och China Teatern i  samarbete med Stockholmsdesignbyrån Kurppa Hosk som är en av  huvudarrangörerna.

– Dessa  två dagar kommer vara sprängfyllda med inspirerande utställningar,  tävlingar, workshops och föreläsningar där dem inbjudna talarna är några  av världens största konst- och design personer för att föra vidare  deras tankar och idéer och inspirera världens kreatörer.

Varför ska man gå på Semi-Permanent?
– Det är en inspirationskälla utöver det vanliga för alla som är verksamma inom de kreativa områdena.

– En  möjlighet att gå på spännande föreläsningar, häftiga utställningar,  delta i workshops och ett fantastiskt tillfälle att nätverka och träffa  andra kreatörer.

Ni är ambassadörer för eventet, vad innebär det för er?
– Att  vi får ta del av en fantastisk värld av kreativitet, innovationer och i  vår tur sprida den vidare till alla som är intresserad av design och  skapande.

Berätta vad ni ska bjuda på på bloggen?
– I  den här bloggen kommer vi att bjuda på allt det senaste som  Semi-Permanent har att erbjuda. Intervjuer med föreläsare och människor  från branschen, inspirerande bilder, filmklipp och illustrationer, och  såklart en väldig massa spännande, roliga och inspirerande anekdoter  från insidan.

– Vi bloggar innanför dörrarna i realtid och förser dig därför hela tiden med det senaste som pågår.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.