lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

BerntzonBylund vinner Norden-uppdrag för OBH

Publicerad: 12 mars 2013, 10:20

Martin Stadhammar, copywriter BerntzonBylund, Sara Frelin Ekvall Consumer Marketing Manager OBH Nordica och Hans Bylund, cd på BerntzonBylund

Foto: Pressbild.

OBH Nordica står inför flera nordiska produktlanseringar under våren. Bolaget har inlett ett nordiskt samarbete med Berntzon Bylund, vilka i sin tur också har plockat in systerbyrån Mindmakers PR. OBH Nordica arbetar med BerntzonBylund inom det digitala sedan tidigare.

Ämnen i artikeln:

OBH NordicaBerntzonBylund

KB

Karl-Johan Byttner


– Webben blir allt mer central för oss och eftersom jag har jobbat länge  med BerntzonBylund på det digitala har vi nu valt att växla upp  uppdraget för dom till ett helhetsansvar, säger Sarah Frelin Ekvall,  Consumer Marketing Manager på OBH Nordica i en kommentar.

OBH Nordica  räknar med att lansera en rad skönhet- och hushållsprodukter under  våren och hösten.

BertzonBylund får ett  Norden-uppdrag. Byrån  har i sin tur plockat in sin systerbyrå Mindmakers PR, som drivs av  Christina Saliba:
–  Vi har ju en bred kreationsförmåga i alla  kanaler och har dessutom byggt upp stark kapacitet inom både tv och  webb. Att vi dessutom jobbar väldigt nära vår systerbyrå Mindmakers PR  gör att vi enkelt kan hitta kreativa lösningar som spänner hela vägen  från traditionella reklamkanaler till PR och sociala medier, säger Hans  Bylund, cd på BerntzonBylund i en kommentar.

Den första kampanjen rullas ut under mars.

Arbetsgrupp:
BerntzonBylund
Hans Bylund, CD
Martin Stadhammar, Copywriter
Sten Åkerblom, Art Director
Erik Olsson, Webdesign
Carin Larsson, Produktionsledare

Mindmakers PR:
Maria Fabricius
Sara Möndell

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev