tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Bettingstugan tar in Anders Limpar som ambassadör i ny kampanj

Publicerad: 1 juni 2018, 13:29

Foto: Pressbild

Inför fotbolls-vm i Ryssland lanserar Bettingstugan en ny kampanj. Syftet är att lyfta programsatsningen "VM-stugan" där Limpar kommer att diskutera VM, ge speltips och hitta sommarens bästa odds tillsammans med Bettingsstugans expert Wille Wiking.

Ämnen i artikeln:

VM 2018Reklam

AH

Alex Hartelius


Den gamla guldbollvinnaren och VM-bronsmedaljören från 1994, Anders Limpar, blir ny ambassadör i Bettingstugans nya kampanj. Syftet är att lyfta programmet "VM-stugan" som kommer att sändas i tio avsnitt under fotbolls-vm.

– Det känns otroligt kul att få välkomna Anders Limpar till Bettingstugan. Förutom att han kommer att leverera sina egna speltips så kommer vi få ta del av hans anekdoter och insikter från hur det är att spela ett VM säger Eskil Kvarnström, vd på Bettingstugan, i en kommentar.

I programmet kommer Anders Limpar och experten Wille Wiking diskutera turneringens hetaste matcher och gå igenom de bästa oddsen. Det kommer även anordnas en tävling mellan Anders Limpar, Wille Wiking och ryska sköldpaddan Nisse på 15 år. Tanken är att han ska vara Bettingstugans variant av bläckfisken Paul från VM i Sydafrika för åtta år sedan.

– Det ska bli riktigt kul att få följa VM tillsammans med Bettingstugan i sommar. Jag spelar oftast på magkänsla, men med tanke på min erfarenhet så vågar jag påstå att den är riktigt bra. Sedan ska det bli spännande att se om jag eller Nisse kan rå på Bettingstugans expert Wille Wiking säger Anders Limpar.

Kampanjen går live på sociala medier och på Youtube. Programmets tio avsnitt kommer att sändas på Bettingstugans hemsida under vm-turneringen.

Kampanjfilm hittar du här:

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev