onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Beyoncé upprörd över att H&M ville retuschera hennes kurvor

Publicerad: 30 maj 2013, 09:28

Superstjärnan Beyoncé har fullkomligen exploderat efter att H&M ville krympa kurvorna på hennes bikinibilder i samband med bikinikampanjen.

Ämnen i artikeln:

H&MBeyoncéThe Sun

KB

Karl-Johan Byttner


Brittiska The Sun rapporterar från en insider:

– När Beyoncé fick reda på  att de hade redigerat hur hennes kropp egentligen ser ut, gick hon i  taket.

Samma källa meddelade också att Beyoncé fick H&M att backa:
– Hon  är äkta diva och var rasande över att hon hade blivit utsatt för det.  

Hennes folk vägrade att ge bilderna grönt ljus så H&M tvingades att  använda originalen.

H&M annonserade tidigare i år att den  31-åriga sångerskan har blivit ansiktet utåt för H&M:s  sommarkollektion i år.  Hon har därefter syns i bikiniannonser världen  över.

H&Ms vd Karl-Johan Persson kommenterade i en intervju med  Metro tidigare i veckan sin syn på företags reklam. Detta inte minst  med anledning av att det har förekommit uppgifter om att modellagentur har  letat modeller utanför anorexiakliniker.

– En del modeller som vi har  haft har varit för smala. Det är något som vi tänker mycket på och  jobbar med. Det är många modeller som är för smala och direkt  underviktiga, men det finns också de som bara är smala och direkt  underviktiga, men det finns också de som bara är smala, och dem ska vi  fortsätta att jobba med förutsätt att de ser sunda och friska ut, sa Karl-Johan Persson till Metro.

H&M  har samtidigt hyllats för sina plus size-modell Jennie Runk under  våren. Modellen har varit ytterst aktiv med att diskutera kroppsideal  och har bland annat berättat att hon valt att gå upp i vikt efter att  hennes agent bett henna välja och gå upp eller ned för att nischa sig  inom modellbranschen.

En talesperson för H&M medger att det har skett diskussioner om Beyoncés foton:
– Som  med alla andra kampanjer så uppstår diskussioner om vilka bilder som  egentligen ska användas. Både H&M och Beyoncé blev nöjda med det  slutgiltiga resultatet.

Beyoncé spelade i Globen i Stockholm under onsdagskvällen.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev