Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Bilderna som avslöjar Hittas hemliga reklaminspelning

Publicerad: 21 april 2010, 12:03

Resume.se kan visa bilder från Hitta.se:s hemliga reklamfilmsinspelning i Årsta, söder om Stockholm, i lördags. – Kul att ni är intresserade, men vi avvaktar med att berätta om det här, ni får vänta tills filmen släpps, säger Johan Nordquist, marknadschef på Hitta.se.


Ämnen i artikeln:

Hitta.se

Foto: Jan Berkö.

Foto: Jan Berkö.

Foto: Jan Berkö.

Hitta.se:s senaste reklamfilm – där liemannen hämtar telefonkatalogen – gjordes av nystartade reklambyrån Masscreation och produktionsbolaget Esteban.

Nu är söktjänsten på gång med en ny kampanj – Resume.se noterade att något var på gång och tog bilder på reklamfilmsinspelningen i Årsta i lördags, där en rakad ”stekartyp” och en rödhårig kvinna med vind i håret filmas av produktionsteamet.

– Vi håller på med kampanjarbeten hela tiden, det är kul att ni är intresserade, men vi avvaktar med att berätta om det här, ni får vänta tills filmen släpps, säger marknadschefen Johan Nordquist till Resume.se.

När blir det?

– I slutet av april.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Hitta.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.