Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Björn Borg hyllade 60-årig simhoppare på mors dag

Publicerad: 30 maj 2016, 10:08

För tre år sedan började Annika Naenfeldt, som då var 57 år, träna simhoppning. I helgen fick hon ett VM-brons, och mors dagen till ära hyllade Björn Borg mamman och simhopparen i en reklamfilm.


Ämnen i artikeln:

Mors dagBjörn Borg

Annika Naenfeldt trotsade sin höjdrädsla för tre år sedan och började träna simhopp 57 år gammal. Tre år senare debuterar hon med sin första internationella tävling – och vinner EM-brons.

Passande nog hade Björn Borg redan uppmärksammat henne och gjort en reklamfilm inför mors dag med Annika Naenfeldt, som förutom simhoppare även är mamma och farmor. I reklamfilmen pratar hon om rädslan av att föda, bli mamma och se barnen växa upp, en rädsla hon slutligen övervinner.

– Jag hoppas att jag kan inspirera andra, unga som gamla, att våga följa sitt hjärta och hänge sig till något utifrån sig själv. Det finns många oskrivna regler som är ganska enkla att bryta, så länge man vågar utmana dem. Jag är stolt över att Björn Borg valt att göra den här filmen med mig, och jag hoppas den väcker tankar hos folk, säger Annika Naenfeldt.

Här kan du se reklamfilmen med bronsvinnaren i EM, som nu siktar mot VM i Budapest nästa år:

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

Mors dagBjörn Borg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.