Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Björn Borgs kalsongchock hos Bush

Publicerad: 29 april 2008, 10:41

George W Bush är mäkta impopulär hos Björns Borgs kunder. Här är bildbeviset: Ett berg av gamla trosor och kalsonger, dumpat utanför Vita Huset.


Lasset med gamla underkläder som dumpats utanför Vita Huset, med Björn Borgs kunder som avsändare.

En av kampanjerna på bjornborg.com, skapad av webbyrån Farfar, har varit ”Peace on Earth” där konsumenter kunnat skicka in sina gamla underkläder och röstat om vilken krigförare i världen som ska få ta emot dem.

Valet föll på George W Bush och i veckan levererades berger av underkläderna till Vita Huset. Totalt rörde det sig om drygt 19 000 avlagda trosor och kalsonger.

–  Med kampanjen Peace on Earth vill vi visa att man kan sätta fokus på viktiga frågor, var och en på det sätt som ligger en närmast. I Björn Borgs fall, underkläder. Vi har lämnat det helt i konsumenternas händer vem som ska ta emot underkläderna och nu har vi personligen sett till att kalsongerna levererats till George W Bush, säger Jimmy Johansson, vice vd på Björn Borg, i en kommentar.

Kampanjen kommer att fortsätta med en ny omgång. Vem som får mottaga nästa kalsongberg återstår att se.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.