Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Björn Borgs svar på #dressgate

Publicerad: 27 februari 2015, 13:17

Björn Borgs nya kalsonger.

Björn Borg är snabba ut startblocken. Efter att #dressgate blivit en snackis världen över har de nu gjort sin egen variant av det omdiskutera mönstret.


Ämnen i artikeln:

Sedir AjeenahGarbergsBjörn Borg

Är klänningen blå/svart, vit/guldfärgad eller någon helt annan färg? Den globala twitterstormen #dressgate har Resumé rapporterat om tidigare i dag. Nu har underklädesmärket Björn Borg, med hjälp av sin byrå Garbergs, varit snabba med att knyta an till snackisen.

För en dryg halvtimme sedan publicerade de en bild (den ni kan se till höger) på ett par kalsonger i exakt samma färg och mönster som klänningen. Sedir Ajeenah som är copywriter på byrån förklarar att det här är ett utslag av hur marknadsföring bör fungeraa i dag.  
– Alla behöver bli snabbare. Det är inte en magisk idé, men det är roligt för att man är snabb på att agera. Det är kanske heller inte det vackraste som världen har skådat, men just på grund av snabbheten och att vi bjuder på ett skämt kan man vara förlåtande.

I skrivande stund har bilden på Björn Borgs Facebook-sida fått drygt 150 gillar-markeringar och 16 delningar. Bildtexten lyder "Soon in stock. Our new boxer short in white and gold", men Sedir Ajeenah kan inte lova att så bir fallet.  
– De får gärna produceras för vår del. Inget är omöjligt. Men då blir det ingen optisk illusion eftersom de skulle vara på riktigt. Fördelen med Björn Borg är att det är ett snabbt och piggt gäng, så om hela världen skulle vilja ha dem skulle de självklart sättas i produktion.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.