Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Björn Ståhl juryordförande i The FAB Awards

Publicerad: 18 februari 2015, 13:16

Björn Ståhl

INGO Stockholms kreativa chef Björn Ståhl blir juryordförande för reklamkategorin i The FAB Awards, det har offentliggjorts av International Food and Beverage Creative Excellence Awards.


Ämnen i artikeln:

Björn StåhlIngo

Björn Ståhl har två decenniers erfarenhet av reklam. Han har bland annat tillbringat elva år på Lowe i Stockholm och London. Sedan nio år tillbaka arbetar han på INGO Stockholm som kreativ chef. Under åren har Björn Ståhl vunnit flera priser och han har rankats som världens nionde bästa kreativa chef i The Big Won Report. Nu ser han fram emot att sitt nya uppdrag:
– Det ska bli jätteroligt. Jag har själv skickat in bidrag till The FAB Awards i många år och jag är stolt över att nu vara på andra sidan – och få bedöma arbeten, säger Björn Ståhl i en kommentar.

The FAB awards är en internationell tävling som bedömer olika uppdrag som gjorts för mat och dryck-varumärken. Tävlingen är i år inne på sitt sjuttonde år. Björn Ståhl berättar för Resumé om utmaningen med tävlingen:
– FAB är kanske den svåraste av de specialiserade globala tävlingarna eftersom det produceras så ofantlig mycket kommunikation inom mat o dryck. Titta bara i Cannes hur stora dessa kategorier är. Jag uppmanar alla svenskar att skicka in sina bra jobb. Jag kommer kämpa hårt för Sveriges ära.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Björn StåhlIngo

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.