Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Black” också en del av AIK:s kampanj

Publicerad: 19 mars 2013, 08:56

Skärmdump från Paint it Blacks Facebooksida.

Tommy "Black" Nilsson är en kampanj för Marabous choklad med lakrits. Men i dag släpps också låten "Paint it black" av artisen "Black" som är en del av AIK:s kampanj inför premiären av Allsvenskan. Artisen som sjunger låten är dock inte Tommy Nilsson.


Ämnen i artikeln:

Tommy NilssonAIKMarabouForsman & Bodenfors

I vår spelar AIK sin första hemmamatch någonsin på den nya nationalarenan i Solna. Fram till den kör laget en kampanj under parollen "Paint it black" för att dra så mycket publik som möjligt till matchen.

När Tommy Nilsson igår berättade att han byter namn till "Black" var det många som misstänkte att det var en del i kampanjen, då Nilsson är en passionerad AIK-anhängare.  I morse visade det sig dock att det i själva verkat rörde sig om en kampanj för Marabou, som nu återlanserar sin lakritschoklad "Black".

Men det visar sig inte vara det enda.  På "Paint it blacks" Facebook-sida släpptes imorse den officiella kampanjlåten som är signerad artisen "Black". På Youtube skriver de:

"I dag släpper den nygamla artisten Black sin första singel: en svensk version av Rolling Stones-klassikern Paint it Black. Låten är gjord för AIK-kampanjen med samma namn, som ska samla alla klubbens supportrar inför den första säsongen på nya Friends Arena. Paint it Black-kampanjen syftar till att slå nordiskt rekord i årskortsförsäljning och fylla arenans 50 000 platser till den allsvenska hemmapremiären mot Syrianska den 7 april".  

Resumé har upprepade gånger sökt representanter för AIK för en kommentar.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.