Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Blåvitts byrå skickar gliring till AIK

Publicerad: 17 september 2013, 11:03

På måndag möter IFK Göteborg rivalerna AIK i en viktig match. För att elda på stämningen har Dear Friends, Blåvitts reklambyrå, gjort en matchannons som skickar en gliring till ”Gnaget”.


Ämnen i artikeln:

IFK GöteborgAIKDear Friends

– Antagonism har länge funnits mellan de allsvenska lagen, både i derbyn och mot ärkerivaler så vi tyckte det vore extra kul att välkomna Stockholmarna med en passning som anspelar till deras smeknamn Gnaget, säger Stefan Jakobsson, kundansvarig på Dear Friends.

Dear Friends har sedan starten med IFK Göteborg byggt ett koncept som baseras på att Blåvita spelare visas upp i välkända Göteborgsmiljöer där man leker med kameraperspektivet på roliga och kreativa sätt och den senaste annonsen är tagen vid välkända Götaplatsen.

– Vi vill så klart inte provocera stämningen mellan supportrar men att man är rivaler på fotbollsplan är självklart bara roligt för matchen, fortsätter Jakobsson.

Dear Friends meddelar att inga djur kom till skada vid fotograferingen.

Krister Berntsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News