Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Blir ny vd för Handelshögskolans IFL

Publicerad: 18 november 2013, 15:55

Ingrid Engström.

DI:s artiklar om grekiska insiderböter ledde till att Handelshögskolans vd för chefsutbildningsföretag, IFL, Justin Jenk, tvingades gå. Nu är efterträdaren klar: Ingrid Engström, tidigare vd för pr-byrån Springtime.


Ingrid Engström har ett förflutet som vd för Springtime, HR-chef på SEB, vd för Telia Infomedia, vd  för Comhem och vd för Knowit. Hon innehar också ett antal  styrelseuppdrag och har tidigare även suttit i IFL:s styrelse.

Nu blir hon vd för IFL efter Justin Jenk, som tvingades slute efter DI:s avslöjanden om griskiska insiderböter.

Ingrid Engström tillträder direkt efter årsskiftet.

– Jag är mycket glad att vi lyckats knyta en så kompetent och erfaren  person som Ingrid till oss. Ingrid har arbetat som vd i såväl noterade,  statliga, privata som partnerägda bolag och kommer med en stor  förståelse för våra kunders affärer och förutsättningar. Hon har också  arbetat med ledarutveckling och själv genomgått utbildning inom ramen  för det som i dag är IFL. Allt det sammantaget gör Ingrid särskilt väl  rustad för att leda och utveckla verksamheten vidare. Jag ser fram mot  att få arbeta tillsammans med henne, säger Karl-Olof Hammarkvist, rektor  vid Handelshögskolan i Stockholm, i en kommentar.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.