Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Blir vd för Acnes nya fotoagentur

Publicerad: 2 oktober 2014, 09:39

Maria Widemar.

Maria Widemar, med ett förflutet på Lowe Brindfors och Storåkers McCann, blir vd för Acnes nya fotoagentur Acne Photography.


Ämnen i artikeln:

David OlssonAcne

Under de tre senaste åren har Maria Widemar drivit fotografagenturen Birgitta Martin.

Nu blir hon vd och agent på Acne Photography, som initialt representerar fotograferna Anders Kylberg, Daniel Blom, Erik Wåhlström samt teamet Peter Farago och Ingela Farago Klemetz.

– Under våren kommer vi att addera 2-3 fotografer samt illustratörer. Vi vill inte bli för stora utan värna om en liten men stark grupp. Vi vill lägga mycket kraft på att utveckla våra fotografer och illustratörer i nära samarbete med våra uppdragsgivare, säger Maria Widemar i ett pressmeddelande.

David Olsson, vd på Acne:

– Vi är väldigt stolta över att Maria har börjat hos oss. Vi tror att det kommer kunna finnas många synergier mellan våra olika avdelningar. Steget från stillbild till rörlig film är inte långt, vi hoppas också att med vår digitala kompetens kunna tillföra något i stillbildsvärlden.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

David OlssonAcne

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.