Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Bloggare vill engagera unga för flickors rättigheter

Publicerad: 10 december 2014, 07:51

14 bloggare deltar i kampanjen #förhenne.

Svenska bloggare ska ta ställning för flickors rättigheter i kampanjen #förhenne. I samarbete med Plan Sverige släpper de en kampanjfilm för att visa hur verkligheten ser ut för många flickor runt om i världen.


Ämnen i artikeln:

Plan Sverige

Victoria Törnegren, Lisa Olsson och Chloé Schuterman är några av bloggarna som tagit ställning i Plan Sveriges kampanj #förhenne som ska lyfta flickors rättigheter i världen. Filmen har producerats av Cube Media Group som även verkar som agentur för bloggarna.

– Jag är glad att tillsammans med Plan-Sverige kunna sprida ett viktigt budskap till mina följare via mina sociala kanaler. Alla kan göra något – och tillsammans kan vi göra något stort! säger Lisa Olsson, en av profilerna på bloggportalen I'm Next, i en kommentar.

Sammanlagt deltar 14 kända bloggare i kampanjen.

– Att ens egna självklarheter är andras drömmar gör det självklart för mig att vilja göra skillnad, säger Victoria Törnegren, en av profilerna på bloggportalen I'm Next.

Arbetsgrupp:
Projektledare: Olof Lindblom, Cube
Produktionsledare: Christoffer Bergmann, Cube
Regissör: Alexander Ferrer, Cube
Musikproduktion: Alexander Ferrer, Cube
Fotograf: Rami Hanna, Cube
Mediebyrå: Bizkit/Wisely, Fredrik Gustafsson

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Plan Sverige

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.