Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

BMW går in som huvudsponsor för Nordea Masters

Publicerad: 12 mars 2014, 12:55

Foto: Nordea Masters.

Den tyska biljätten BMW blir ny huvudsponsor för Skandinaviens största golftävling, Nordea Masters.


Ämnen i artikeln:

BMW

– BMW och golf har en lång tradition tillsammans. De nästan 500 000  golfarna i Sverige är en mycket intressant målgrupp och vi ser fram emot  att träffa många av dem på Nordea Masters, säger Linus Lidalen,  evantansvarig på BMW Sverige i en kommentar.

Nordea Masters ingår i European Tour och pågår vid PGA Sweden National i Bara utanför Malmö mellan den 29 maj till den 1 juni.

Världstrean  Henrik Stenson ska ihop med flera andra svenskar som Peter Hansson och Robert Karlsson utmana Europaeliten med Danmarks stjärna Tomas Björn i  spetsen.

– Tillsammans med BMW och våra övriga partners lägger vi nu  grunden för vad som skall bli Europas största publika golffest efter  British Open, säger turneringschefen Thomas Wallén i en kommentar.

Nordea  är titelsponsor för tävlingen, medan Peab, Business Region City Skåne  och City Gross är huvudsponsorer ihop med just BMW.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

BMW

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.