Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Bob Dylan ger privat konsert för Fredrik Wikingsson

Publicerad: 17 november 2014, 08:15

Fredrik Wikingsson

I finalen av ”Experiment Ensam” ska Fredrik Wikingsson få en privat konsert av sin idol Bob Dylan. Serien, som är skapad av spelbolaget Paf, syftar till att testa tesen och varumärkeslöftet ”Det blir roligare tillsammans”.


Ämnen i artikeln:

Fredrik WikingssonKarin af KlintbergErik HaagPaf

Efter fem avsnitt där Marko "Markoolio" Lehtosalo testat att göra saker ensam, är det nu dags för finalen av webbserien. I sista avsnittet kommer Fredrik Wikingsson få träffa sin största idol – Bob Dylan – som ska ge en privat konsert för honom.

–      Det här håller på att göra mig helt vansinnig. Det går inte en timme utan att jag tänker på hur det kommer att kännas att sitta ensam och uppleva detta. Surrealistiskt minst sagt, säger Fredrik Wikingsson i ett pressmeddelande.

Fredrik Wikingsson har under 25 års tid varit ett stort Dylan-fan och sett honom spela på över 20 konserter runt om i världen. För första gången någonsin ska han få uppleva en Dylan-konsert helt ensam.

– Det finns något genuint intressant i det här experimentet som tilltalar mig. Jag har sett Dylan fler än 20 gånger live, men aldrig ensam. Ingen har sett honom ensam. Jag har ingen aning om vad det här kommer att göra med mig avslutar Fredrik Wikingsson.

Bakom manuset för ”Experiment Ensam” står Erik Haag och Anders Helgeson. Producent är Karin af Klintberg.

Ensamkonserten sker nästa söndag den 23 november i Philadelphia utanför New York.

Susanna Sköld

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.