tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Bolån för alla som får nobben av storbanken – Prime bakom kampanjen

Publicerad: 18 september 2018, 08:10

Nordax Bank har tagit fram bolån för alla egenanställda, vikarier, projektanställda och egenföretagare. Lanseringskampanjen är framtagen av Prime.

Ämnen i artikeln:

ReklamkampanjPrimeReklam

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Är du frilansare, driver eget företag eller har varit projektanställd? Då kanske du också har bedrivit en kamp mot de traditionella bankerna för att få bolånd. Samtidigt växer andelen människor som väljer att jobba utan fast anställning. Därför lanserar nu Nordax Bank bolån för alla dem, med hjälp av kommunikationsbyrån Prime.

– Vi ser en stor potential i den här växande gruppen, det är inget att sticka under stol med. De drabbas av storbankernas alltmer standardiserade digitala mallar där många kreditvärdiga kunder inte passar in. Genom vårt bolånerbjudande kan vi hjälpa människor som tidigare varit utestängda från bostadsmarknaden att kunna skaffa sig en egen bostad, säger Andreas Frid, kommunikationschef på Nordax Bank i ett pressmeddelande.

Kampanjen "Bolån för vanligt folk" dramatiserar att folk utan fast anställning jobbar hårt, är som vanligt folk är mest och därför självklart ska kunna ta bolån. Kampanjen lanserades i måndags och kommer att synas och höras i tv, radio, utomhus, dagspress och digitala kanaler.

– Vi vill visa att även folk utan fast anställning jobbar hårt, tjänar pengar och betalar skatt på samma sätt som alla med fast jobb,. Vilket kanske är självklart för en modern människa men inte verkar vara det för storbankerna, säger Henning Wijkmark, copywriter på Prime i en kommentar.

Arbetsgrupp, Nordax Bank:
Andreas Frid, kommunikationschef
Robin Sjöblom, creative director
Charles Lumley, ansvarig för digitala kanaler

Arbetsgrupp, Prime
Hanna Belander, creative director
Henning Wijkmark, copywriter
Petter Lublin, art director
Ylva Lindberg, kundansvarig/strateg
Louise Sundström, projektledare/mediaplanerare
Marcus Nybladh, producent

Produktionsbolag
Film: Bleck
Foto: Badland
Radio: Flickorna Larsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev