Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Bond Street Film vinner tre guld vid Promax

Publicerad: 9 juni 2017, 13:12

Foto: Faksimil från ett av de vinnande bidragen

Bond Street Film vinner tre guld och ett silver vid Promax 2017.


Ämnen i artikeln:

PromaxC MoreReklam

Produktionsbolaget Bond Street Films vinner pris i fyra av de sex kategorierna och var även nominerade till Agency of the year. Guld tog man i kategorierna "Live event campaign", "Theatrical films shown on television campaign", och "Best Voice Over Performance" medan silvret tilldelades i kategorin "Channel Image Promotion". Byrån prisas för sina trailers för C More:s dramautbud. Tävlingen är världens största för trailers inom underhållningsindustrin och samlar bidrag från världen över.

– Att vinna tre guld och ett silver i den globala finalen gör oss jätteglada och stolta! Vi tävlar för att vi ska bli bättre och kunna erbjuda våra kunder bättre produkter. När vi vinner priser som dessa lyckas vi visa att våra produktioner håller hög kvalitet internationellt och att vi fortsätter leverera nya, kreativa idéer. Det är också roligt att vi kan föra över vår kompetens inom trailerproduktion när efterfrågan på denna typ av produkter nu ökar i andra branscher än drama som bl.a. inom spelutveckling och storföretag. säger Lars Bilk, vd Bond Street Film.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

PromaxC MoreReklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.